Mindray е един от световните лидери в разработката и производството на висококачествена и достъпна медицинска апаратура. Биомед е най-големият дистрибутор на Mindray в България. Нашата фирма е ориентирана основно към клиничната лаборатория и затова в представянето на Mindray тук ще наблегнем именно ин-витро диагностичните продукти, предлагани от Mindray и Биомед в България. Благодарим за вниманието предварително.

 

 Като начало може да видите корпоративното видео на Mindray 

 

 

 

Добрият Биохимичен Анализатор

 

Mindray е компания, в чието портфолио Вие може да откриете Биохимичния Анализатор за Вашите нужди. Апаратите, които се предлагат от Биомед и Mindray, са отлично решение за всяка една лаборатория, независимо от големината и - предлагат се полу-автоматични биохимични анализатори, подходящи най-вече за малки лаборатории, средно големи модели, покриващи изискванията на много лаборатории в България, и големи модулни системи с производимост 4800 теста на час.

 

     

 

Несъмнено биохимичните анализатори на Mindray са едни от най-популярните в България, като популярността им постоянно нараства. Естествено прогнозите на българските "ескперти" от доста конкурентни фирми, че апаратите ще работят 1-2 години и ще се развалят, не се сбъднаха. Всички биохимични анализатори, поддържани от Биомед, работят безотказно.

 

Защо Биохимичен Анализатор от Биомед и Mindray?

 

  • Целта ни е създаването на дългосрочни отношения с клиентите - ние продаваме точно тези апарати, защото са надеждни и отговарят на финансовите условия в България.
  • Апаратите се сервизират и поддържат професионално. Възникналите проблеми се решават веднага.
  • Поддържаме много такива апарати - всички резервни части за апаратите се държат на склад в България.
  • Апаратите са достъпни - мотото на Mindray e "Healhcare Withing Reach", т.е. Mindray произвеждат висококачествена медицинска апаратура, която може достигне до всички, а не само до болниците и лабораториите с огромни бюджети.
  • Вложените материали (електронни компоненти, мотори, клапани и т.н.) са едни от най-надеждните и качествените. Искаме да обърнем голямо внимание на това. Апаратите на Mindray са надеждни, защото вложените материали са надеждни. Всичко, за което Ви информираме, може да бъде проверено много лесно като се отвори апарата и сме готови да покажем всичко на всеки клиент, който има съмнения относно вложеното в апаратите.

Накратко за вложените материали:

 

1. Електрониката на апарата е изградена само от японски и американски компоненти. Това, от което би могло да се спести, са електролитните кондензатори -  в апаратите на Mindray кондензаторите са Rubycon, Panasonic и Nichicon - възможно най-надеждните и добри фирми в този клас електроника. 

 

2. Помпите и клапаните в апаратите са швейцарски и немски - отново най-висок клас. Напълно еднакви с тези, които се използват от японските производители на биохимични анализатори.

 

3. Софтуерът е едно от най-силните неща на китайците - затова и биохимичните анализатори са с Best-In-Class Software.

 

4. Mindray разполагат с 6 научно-изследователски центъра, които се намират в: Shenzhen, Beijing, Nanjing, Seattle, New Jersey и Stockholm. Оставяме на Вас да прецените дали Mindray са способни да разработят надежден автоматичен биохимичен анализатор.

 

 

Произвоствените бази на Mindray, както и част от качествения контрол над техните апарати може да видите в следното видео: