начало » новини
Количествено определяне на Troponin I, Гликиран хемоглобин и много други показатели с анализатора i-Chroma

За пореден път представяме на Вашето внимание продукт с високо качество от една от най-развитите държави в технологично отношение - Южна Корея.

С Point-Of-Care анализатора i-Chroma, Вие може да определяте количествено и с висока точност концентрациите на около 20 вещества (Тропонин I, Гликиран Хемоглобин (HbA1c), hsCRP, туморни маркери, хормони и др), като в момента се разработват и други показатели. 

Важно е да се отбележи, че при познатия на българския пазар анализатор за определяне на "Тропонин I" на френската компания Vedalab отчитането на Тропонина започва от 1.00 ng/mL, а обхвата 0.5 - 1.00 ng/mL, който е изключително важен за превантивно диагностициране, липсва.

Анализаторът i-Chroma измерва количествено и с висока точност концентрацията на Troponin I в обхвата 0.2 ng/mL - 50 ng/mL само за 12 минути, което го прави най-добрият избор за подобно диагностициране. Тестовете, с които анализатора работи са с над 30% по-евтини от тези, които се педлаган на българския пазар в момента.

Апаратът е изключително точен, тъй като е разработен на принципа на епифлуоресценцията. Методът се състои в това, че търсената субстанция, на която трябва да се определи концентрацията, се маркира с флуоресцентна молекула, наречена флуорофор (известно е, че флуоресценцията е явление, при което след облъчване със светлина на дадена субстанция, тя излъчва електромагнитна енергия (светлина) с по-висока дължина на вълната (по-ниска енергия)). След маркиране на търсената субстанция, тя ще излъчи електромагнитна енергия (различна от тази, с която се облъчва) и по този начин след като бъде отчетена само електромагнитната енергия, излъчена от маркираната субстанция, чрез различни функционални зависимости (най-често линейни) ще се намери търсената концентрация на субстанцията.

 

По-подробна информация за продукта може да добиете от видеото http://vbox7.com/play:d753651a

всички новини »